Ugrás a fő tartalomra

Jön... jön... jön...

Nemsokára előrendelhető VÉGRE David Gemmell Trója sorozatának 3. része A Villámlás Pajzsa!
Hivatalos megjelenési dátum nincs még, de remélem áprilisban legkésőbb a kezünkben tarthatjuk. Az első két részt ajánlom mindenki figyelmébe! Vajon ez is két kötetben fog megjelenni? Csak három oldallal rövidebb, mint az első (magyarul első két) rész. Remélem nem, mert nagyon nem szeretnék érte 6000 forintot fizetni (előrendelve meg 5000 forintot)!
Ezzel a könyvek kétfelé/többfelé vágásával kéne már kezdeni valamit, mert nagyon elharapódzott (főleg a fantasy könyveknél és főleg a DV-nél)!
Inkább fel lehetne valahogy pörgetni a maradék Gemmellek kiadását! :D



Tartalom:
Közeleg a háború.
A Nagy Zöld királyai gyülekeznek – és mindegyikük a hódítás, a fosztogatás sötét terveit dédelgeti magában. Az árulások és intrikák örvényébe csöppen három utazó: Píria, a szörnyű titkot rejtegető szökevény hercegnő; Kalliadész, a harcos, aki fennkölt eszmények híve és egy híres kard birtokosa; valamint jó barátja, Banoklész, aki kiverekszi saját legendáját az elkövetkező csatákban.
Együtt utaznak Trója mesés városába, amelyre olyan sötétség borul, ami még sok száz évvel később is elhomályosítja a köznapi halandók diadalait és személyes tragédiáit.
A Villámlás Pajzsa, a magasztos drámaiság és a lehengerlő kaland eposza a bronzkori Hellász dicső napjainak eseményeit tárja szemünk elé.

Megjegyzések