Ugrás a fő tartalomra

Industrial Boom 2012 Budapest

Industrial Boom 2012, Budapest
(április 27-29)
R E B O O T !



Bár ennek aztán tényleg semmi köze a könyvekhez, de kevés szabadidőm eltöltésének - április 28-án - legjobb módja lesz ez a fincsi kis zenei fesztivál, amire kb. két hónapja már megvettük a srácokkal a jegyet, és pirossal van bekarikázva a naptárba az idén a karácsonynál is jobban várt dátum, hogy véletlenül se felejtsem el. :)
Gyertek el minél többen, mi ott leszünk!
Persze a Front 242 a legnagyobb név a napon - ott leszek elől -, de én a kedvenc politizáló, háborúellenes humanista emberjogi harcos zsírgombócom miatt megyek főleg. (Claus Larsen - Klutae, Leaether Strip)
Jelzem, hogy 100%, hogy másnap nem lesz új poszt! :P


Klutae - Tell the Boys



2011-ben első alkalommal rajtolt el a környező EBM, industrial és elektro-szinti világ csokorba szedése, és nem kevés rajongó örömére Közép-Európa a stílusban egyik legtökösebb fesztiválját hozta össze a Black Head Agency csapata, az Industrial Boom égisze alatt.

A jó dolgokból pedig mindenki repetát kíván, így nem csoda ha 2012-ben is folytatódik a sor, és április 27. és 29. között, a Dürer Kertet a Barba Negrára cserélve ismét, ha lehet még erősebb felhozatallal, szivárognak be az agyunkba és a bőrünk alá az ipari ritmusok.


Klutae - Desert Storm (live)

Linkek:

Megjegyzések